UI / UX design

 

Meer conversie en een prettige ervaring voor jouw bezoeker.

 

Een zorgvuldig uitgedacht ontwerp zorgt voor meer conversie en een prettige ervaring voor de bezoeker van jouw website of webshop.

 

Staat de belangrijkste informatie op de juiste plek? Is de informatie makkelijk toegankelijk door een heldere navigatie? En worden bezoekers geleid naar het kopen van een product of het aanvragen van een offerte?

 

Vaak is het mogelijk om jouw huidige website of webshop vrij eenvoudig te optimaliseren door een aantal aanpassingen in het bestaande design. Wij bieden een adviserende en uitvoerende rol voor een geoptimaliseerd en conversiegericht ontwerp voor betere resultaten.

Wij zien mogelijkheden die jouw applicatie intuïtiever en visueel aantrekkelijker maken.

De ontwerpers en programmeurs van Buro Digitaal kunnen ook adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen van apps of technische applicaties.

 

Vaak is, tijdens dit soort projecten, het visuele aspect van een applicatie ondergeschikt aan de techniek. Dit kan meerdere redenen hebben; inzet van het budget, weinig creatief vermogen van een ontwikkelaar, of niet de noodzaak zien van een goed design.

 

Wij zien mogelijkheden die jouw applicatie intuïtiever en visueel aantrekkelijker maken. Allemaal met één doel; een optimale ervaring voor de eindgebruiker!

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?