Een doordacht webdesign

 

Een goed webdesign zorgt ervoor dat bezoekers makkelijk hun weg vinden op jouw website.

 

Design is daarom minstens zo belangrijk als het hebben van een technisch goed werkende website. Een goed doordacht design helpt om bezoekers eerder te laten beslissen tot aankoop of het opnemen van contact.

 

Vanuit de gedachte ‘mobile-first’ ontwerpen wij altijd voor een prettige gebruikerservaring op alle apparaten. Door in het ontwerpproces al rekening te houden met content en laadsnelheid, wordt jouw website altijd en overal optimaal getoond.

Onze designers gaan altijd “the extra mile” om een uniek design te maken.

Maximale gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interactie zijn randvoorwaardelijk in onze ontwerpen. En onze designers gaan altijd “the extra mile” om het design van jouw website echt uniek te maken.

 

Bij Buro Digitaal werken we dus niet met standaard templates! We zorgen ervoor dat jij je duidelijk onderscheidt van je concurrenten. En dat jouw websitebezoekers een vertrouwd gevoel krijgen als ze je website bezoeken.

 

Jouw website wordt daarmee méér dan alleen een digitaal visitekaartje. Het fungeert als verlengstuk van jouw salesafdeling en klantenservice.

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?