WordPress specialisatie

 

WordPress, het populairste CMS ter wereld.

 

The New York Times, The White House, RTL Nederland en Buro Digitaal: 4 verschillende bedrijven met compleet andere websites. Toch hebben ze één ding gemeen: WordPress.

 

Dit contentmanagementsysteem (CMS) is sinds de introductie in 2003 uitgegroeid tot het populairste CMS ter wereld. Ruim een kwart van alle websites die online staan hebben WordPress als basis. En dit aandeel neemt elke dag verder toe. Vanwege de flexibiliteit, de mogelijkheden voor goede vindbaarheid in Google én de gebruiksvriendelijkheid.

Dankzij het Open Source-karakter van WordPress zit je niet vast aan Buro Digitaal.

Wij geloven dat WordPress ook voor jouw organisatie de perfecte match kan zijn. Bovendien zit je als ondernemer, dankzij het Open Source-karakter van WordPress, niet vast aan Buro Digitaal als webbouwer.

 

Wereldwijd zijn er namelijk duizenden leveranciers die prima uit de voeten kunnen met WordPress. Dit doen we bewust… Het houdt het ons namelijk voortdurend scherp om jou altijd het beste te geven. Zodat je nooit op het idee komt om verder te shoppen. Maar, als je dat toch wilt, kan dit qua techniek naadloos.

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?