Huisstijlautomatisering

 

Presentatie- en kantoorautomatisering.

 

Met elke brief, elke offerte of presentatie laat je met jouw merk een indruk achter. Dé gelegenheid om telkens weer de professionaliteit en identiteit van jouw merk te benadrukken.

Volledig op maat en in jouw huisstijl

 

Buro Digitaal ondersteunt en ontwikkelt tools waardoor jij en jouw medewerkers door simpele handelingen telkens weer in staat zijn om documenten te creëren die recht doen aan jouw merk en huisstijl.

 

Alle gangbare documenten in Excel, Word en/of Powerpoint maken we volledig op maat in jouw huisstijl en automatiseren we aan de hand van jouw wensen en behoeften. 

 

 

De inzet van sjablonen faciliteert correct gebruik van de huisstijl in Word en PowerPoint en eventueel ook in Outlook en Excel. In een sjabloon zijn zaken als lettertype, kleuren, tekstgrootte en regelafstand op de juiste manier ingesteld.

 

Deze zogenaamde sjablonen zijn organisatiebreed te gebruiken, waardoor jouw merk en identiteit gewaarborgd blijft.

Correspondentie- en presentatiesysteem

 

Bij zeer frequent gebruik van de sjablonen, of een groot aantal gebruikers, kan de inzet van een correspondentie- en presentatiesysteem zinvol zijn. Deze systemen hebben aanvullende functionaliteiten zoals een koppeling met bijvoorbeeld een CRM-systeem voor gepersonaliseerde communicatie. Buro Digitaal adviseert hierin en kan het systeem volledig inrichten en implementeren.

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?