Content marketing

 

Contentmarketing. Veel bedrijven creëren content. Maar niet iedereen doet het goed. Vaak is er een creatieve geest binnen een bedrijf die ‘leuke’ teksten schrijft. Maar wordt dit wel gelezen? Levert dit iets op? En sla je de juiste tone-of-voice aan?

 

Je slaat de plank mis wanneer je het verkeerd inzet. Kortom: Content is koning, tenzij je schaakmat staat.

Een contentstrategie als navigatie in de goede richting

Content is een breed begrip. Het gaat hierbij zowel over de teksten in een folder als op een website. En van een nieuwsbrief tot jouw social media. Wij zorgen dat jouw content is afgestemd op jouw klanten en bezoekers van de website. Daarom combineren wij onze expertises internal branding, SEO, social media en CRO, zodat wij voor jou een solide contentstrategie kunnen creëren.

 

Daarnaast helpen wij jou met een contentkalender voor jouw gehele communicatiemix. Waarmee je grip houdt op alle taken die met contentcreatie samenhangen.

Hoe wij je kunnen helpen?

Je hebt een strategie en contentkalender, maar hoe nu verder? Onze specialisten denken samen met jou mee. In dat geval zorgen wij dat alles goed geregeld is rondom jouw contentmarketing.

 

Wij verzorgen vlijmscherpe teksten, bijpassende foto’s en ontwikkelen aansprekende video’s of animaties. Alles eenduidig en op de toon die past bij jouw organisatie. Creëer je de content liever zelf? Dat kan ook. Bij ons is alles mogelijk.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!