Conversie Optimalisatie (CRO)

 

Veel verkeer op je website of in je webshop, maar weinig actie? Waarom wordt een bezoeker geen klant? Wij optimaliseren niet alleen je website, wij verbeteren de gehele klantervaring.

Wat is Conversie Optimalisatie?

Veel bedrijven denken dat CRO alleen het toepassen is van de ‘beïnvloedtechnieken van Cialdini’. Dit is een grote misvatting. Wat is het wel?

 

Conversie optimalisatie is het verbeteren van jouw website / webshop, zodat bezoekers sneller en makkelijker een gewenste actie kunnen ondernemen. Dit gebeurt door middel van data verzamelen en het analyseren van het gedrag van bezoekers. Conversie optimalisatie helpt jou om je website te verbeteren en conversies te verhogen. Samengevat: hoe jij meer kopers uit je websitebezoekers krijgt.

Verbeter je klantervaring en verhoog je conversies

Veel factoren hebben invloed op het gedrag van je websitebezoekers. Snelheid van je website, de inhoud van je content, gebruiksvriendelijk van je pagina, onduidelijkheden in de verkoopstraat. Wij hebben alle specialisten onder één dak om jou te helpen met het optimaliseren van jouw conversies. Bovendien zijn onze specialisten Google Analytics Certified en Hotjar Certified.

Hoe wij jou helpen?

Wat zijn de behoeftes van je bezoekers? Waar haken zij af? Welke drempels zorgen ervoor dat zij afhaken? Wij onderzoek en anlyseren het gedrag van je bezoekers, halen drempels weg, doen A/B-testen en passen slimme trucjes toe.

 

Dankzij het optimaliseren van je klantervaring halen we het meeste uit alle inspanningen, zowel offline als online. We meten, we sturen bij, we tweaken en schaven waar nodig totdat alles optimaal functioneert. Op die manier haal jij het meeste rendement uit je website.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!