Online of digitale marketingstrategie

 

‘Wij willen iets met adverteren in Google’ of ‘ik wil adverteren op Facebook’ horen wij vaak van klanten.

 

Gaan wij meteen aan de slag? Nee, wij zijn eigenwijze digitale strategen! Wij beginnen eerst met een stevige fundering waar jouw digitale marketing op gebouwd is. Dit fundament is jouw digitale marketingstrategie.

Online doelstellingen

Hoe positioneer je jouw bedrijf online? Welke kanalen moet ik bedienen en waar zijn jouw klanten actief? Jouw merk- en digitale strategie vormen hiervoor de basis. Samen met jou bepalen wij de online doelstellingen en maken deze concreet.

Jouw digitale strategie is het startpunt om te groeien

Wil je bijvoorbeeld jouw naamsbekendheid vergroten, of juist zo snel mogelijk leads genereren? Met onze digitale strategie kan jouw organisatie navigeren in de wereld van digitale marketing. Vanuit dit startpunt gaan wij de koers varen om te groeien.

 

Voor een sterke digitale strategie zijn verschillende digitale expertises onmisbaar. Onze expertises variëren van adverteren in zoekmachines tot conversie-optimalisatie (CRO), en van social media strategieën tot e-mail automation. Bovendien worden wij blij van een goede persoonlijke band en een strakke planning met onze klant.

Hoe wij jou laten groeien?

Onze experts hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van branding en digital marketing, zowel online als offline. Omdat wij opdrachtgevers uit verschillende sectoren (automotive, overheid, gezondheidszorg, onderwijs, etc.) hebben, kunnen wij een breed scala van kennis toepassen tijdens het realiseren van jouw digitale strategie.

 

Heeft jouw organisatie ambitie om te groeien? Wil jij de volgende digitale stap maken? Neem dan contact op met onze professionals. Dan kijken wij of er een match is qua verwachtingen, tijdsplanning en (media)budget.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!