Display advertising

 

Display advertising. Soms heel irritant, maar vaak heel effectief. Iedereen kent ze wel: de banners op nu.nl en op diverse andere websites. Display-advertenties zijn een van de beste manieren om uw doelgroep te bereiken. Bezoekers die je website al eerder bezocht hebben of je advertentie al hebben gezien benaderen wij, op een niet-irritante manier.

Billboards van het digitale tijdperk

Vroeger gebruikte men billboards om reclame te maken, tegenwoordig zijn banners op websites de billboards van ons digitale tijdperk. Onze specialisten regelen dat jouw banner potentiële klanten gaan triggeren, in plaats van irriteren.

 

Afhankelijk van de gekozen strategie en de gewenste doelen adviseren we over de inzet van display advertising. Bijvoorbeeld over wat de beste websites zijn om een online banner te tonen. En over hoe bezoekers van jouw website opnieuw te benaderen door middel van “retargeting”.

Stay in touch

Retargeting zorgt ervoor dat jij bezoekers die jouw website al hebben bezocht, een product hebben bekeken of jouw advertentie hebben gezien, opnieuw worden benaderd. Dit kan net het laatste zetje zijn om hun over de aankoop-streep te trekken.

 

Zo kun je instellen dat je alleen bezoeker benadert die jouw dienst- of product pagina hebben bezocht. In een case-study van Google wordt aangetoond dat websitebezoeker bijna nooit de eerste keer bij een bezoek een aankoop doen. Daarom is het van belang dat je gebruik gaat maken van remarketing.

Video is key

Ook video advertising op YouTube is een specifieke vorm van display advertising. Het is te vergelijken met tv-reclame. Maar biedt extra mogelijkheden, zoals het targetten op geslacht, leeftijd en/of interessegebied. Via YouTube bereik je snel een groot publiek. Dit helpt om bekendheid te creëren voor jouw bedrijf of product. En dit vaak voor een erg laag CPC-bedrag!

Hoe wij je kunnen helpen?

Onze Display specialisten zijn gecertificeerd en helpen met de inzet van video- en dynamische banners. Wil jij je naamsbekendheid vergroten of gebruik maken van remarketing? Jouw organisatie bereikt potentiële klanten in verschillende fases van de customer journey. Precies op het juiste moment.

 

Geen zorgen. Wij managen en optimaliseren continu jouw banners. Uiteraard blijf jij continu op de hoogte waar elke cent naar toe gaat.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!