Huisstijlautomatisering

 

Presentatie- en kantoorautomatisering. Met elke brief, elke offerte of presentatie laat je met jouw merk een indruk achter. Dé gelegenheid om telkens weer de professionaliteit en identiteit van jouw merk te benadrukken.

Huisstijlautomatisering volledig op maat

Buro Digitaal ondersteunt en ontwikkelt tools die de werkzaamheden van jouw medewerkers een stuk makkelijker maakt. Door simpele handelingen uit te voeren zijn jij en je medewerkers telkens weer in staat om documenten te creëren in jouw huisstijl en merkuitingen. Dit werkt snel en je beheert je huisstijl op één centrale plek.

 

Alle gangbare documenten in Excel, Word en/of PowerPoint maken we volledig op maat in jouw huisstijl. Ook automatiseren wij aan de hand van jouw wensen en behoeften. Wij faciliteren de inzet van sjablonen in de huisstijl in Word en PowerPoint en eventueel ook in Outlook en Excel.

 

Deze zogenaamde sjablonen zijn organisatiebreed te gebruiken, waardoor jouw merk en identiteit gewaarborgd blijft.

Correspondentie- en presentatiesysteem

Bij zeer frequent gebruik van de sjablonen, of een groot aantal gebruikers, kan de inzet van een correspondentie- en presentatiesysteem zinvol zijn. Deze systemen hebben aanvullende functionaliteiten, zoals een koppeling met bijvoorbeeld een CRM-systeem voor gepersonaliseerde communicatie. Buro Digitaal adviseert hierin en kan het systeem volledig inrichten en implementeren.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!