Interim Digital Professionals / Product Owners

 

 

De lancering van een nieuwe website, webshop of app soepel laten verlopen? Onze hands-on strategen geven vorm aan de digitale koers van jouw organisatie.

Gepassioneerde en doortastende bruggenbouwers

Met onze jarenlange ervaring en communicatieve skills zijn we sparringpartners op directieniveau. Tegelijkertijd staan we samen met onze UX-designers en digital marketeers dagelijks het liefst in de digitale klei om de ideeën en plannen concreet te maken.

 

We zijn gepassioneerde en doortastende bruggenbouwers, die zorgen dat iedereen in jouw organisatie aangehaakt is en blijft. Onze digital professionals hebben stuk voor stuk méér dan 10 jaar ervaring in het managen van digitale verandertrajecten. Zoals het opzetten van een digitaal platform voor de grootste apotheekketen van Nederland, het ontwikkelen van een dealerplatform voor een populair Japans automerk of het op orde helpen brengen van de digitale huishouding voor de lokale overheid.

 

Kenmerkend in onze aanpak is dat we voortdurend transparantie bieden en overzicht brengen in complexiteit, afhankelijkheden en mijlpalen.

 

Al onze Interim Product Owners zijn bovendien CSPO gecertificeerd bij Scrum Alliance.

Kennismaken met onze professionals?

 

 

Say hi!