Internal branding

 

Het op de juiste manier inzetten van het merk stuurt het gedrag én de houding van de medewerkers. Hoe ijzersterk de digitale propositie en de online identiteit ook zijn… Als jouw organisatie zich hier niet naar gedraagt, ben je als bedrijf nergens.

 

De belofte die naar klanten wordt gedaan (bijvoorbeeld “leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker…”), moet vanuit de interne organisatie worden waargemaakt. Wil jij een sterker merk dankzij ander gedrag?

Maak ambassadeurs van je medewerkers

Internal branding zorgt ervoor dat de strategie op elk niveau van de organisatie en in elke functie tot uitvoering wordt gebracht. Jouw medewerkers moeten weten wat er beloofd is en hoe ze dat gaan waarmaken naar buiten toe. Daarom moet elke medewerker de merkpropositie doorleven, zodat klanten tijdens alle contactmomenten dezelfde boodschap ervaren.

Hoe kunnen wij helpen?

Naast het upgraden van de why, what & how van jouw organisatie, delen we in een workshop recente inspirerende voorbeelden. Tijdens deze workshop gaan wij samen met jou brainstormen over jouw brand key model.

 

Ook kunnen wij een communicatieplan opstellen en uitvoeren. Daarnaast ondersteunen wij jouw communicatiemedewerker(s) en adviseren wij over de middelen die jij kunt inzetten. Denk hierbij aan een kick-off meeting of een serie trainingen waarin medewerkers de merkwaarden leren kennen, toepassen en doorleven. Op deze manier kunnen jouw medewerkers altijd en overal ambassadeurs van de organisatie zijn.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!