Huisstijlontwikkeling

 

Kom jij onprofessioneel over? Dan haken potentiële klanten af. Een positieve, sterke eerste indruk is key voor jouw merk. Je huisstijl moet dus knallen! Het moet direct laten zien waar jouw bedrijf voor staat, het moet impact hebben en moet herkenbaar zijn. En laten wij daar nou veel ervaring mee hebben.

You never get a second chance to make a good first impression

Hoe maak jij een goede eerste indruk bij potentiële klanten? Hoe krijg je een sterk merk? Hoe stijg jij uit boven je concurrenten?

 

Door een huisstijl met impact! Met een strak ontwerp van logo en huisstijl voorkom je dat potentiële klanten afhaken, omdat je onprofessioneel overkomt. Zo is je logo vaak het eerste dat een (potentiële) klant ziet van jouw bedrijf. Onze merkstrategen en designers helpen je bij het bepalen van de identiteit van je huisstijl, of je nu een nieuw logo, een upgrade van de huidige identiteit of een compleet nieuwe website nodig hebt.

Hoe jij een sterk merk krijgt

Wij beginnen met het begrijpen van jouw bedrijf en jouw merk. Dit doen wij tijdens een intakegesprek, of workshop. Hierin stellen wij de wensen die jij hebt vast. Zo leren we elkaar én jouw merk kennen. Samen bepalen wij de kleuren, het lettertype en de fotografie die bij het bedrijf en de merkpropositie passen.

 

We combineren al deze informatie in een aansprekend, duidelijk verhaal, een visueel karakter en een merkstrategie die verdere stappen vormt om je brand identiteit uit te bouwen.

 

Onze designers helpen je bij de uitvoering, van visitekaartjes tot brochures, en van Microsoft Sjablonen tot het ontwerp van je website. De finishing touch is een brand style guide. Dit helpt jouw bij het bewaken van je huisstijl.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!