Projectmanagement

 

Buro Digitaal verzorgt het totale projectmanagement van A tot Z. Wij maken een plan van aanpak met concrete mijlpalen, planningen en bewaken budgetten. Politiek correct waar nodig is, maar ook duidelijk to the point. Ook leggen wij verschillende taken & verantwoordelijkheden eenduidig vast.Op deze manier belandt niets tussen wal en schip.

De ideale samenstelling van een projectteam

Wij zijn jouw strategische partner voor vrijwel alle digitale oplossingen; met specialisten op het gebied branding, UX design, digitale marketing en webdevelopment. Het is onze ervaring dat een gemengde samenstelling van het projectteam, dus ook met inzet vanuit de eigen organisatie, de beste basis is voor succes.

 

De ideale samenstelling van het projectteam wordt bepaald door: kennis, beschikbaarheid en flexibiliteit van de organisatie in combinatie met de gewenste doorlooptijd en het beschikbare budget.

Strategisch partner op directieniveau

Onze projectmanagers hebben decennia ervaring in het managen van complexe digitale verandertrajecten. Wij weten precies wat jouw klanten nodig hebben, zelfs als zij er niet expliciet om vragen. Met onze kennis van zaken, onze nuchtere, persoonlijke aanpak én onze constante “honger” naar jouw (digitale) succes staan wij sterk in onze schoenen.

 

Onze projectmanagers hebben ervaring bij o.a. Aegon, Rode Kruis, Zilveren Kruis Achmea Zorginstituut Nederland.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!