Adverteren in zoekmachines (SEA)

 

De snelste manier om jouw website vindbaar te maken in Google is door het adverteren in Google Ads. Dit wordt ook wel SEA of Search Engine Advertising genoemd.

 

Sinds de introductie van Google Ads is adverteren in Google snel uitgegroeid tot één van de meest vanzelfsprekende kanalen binnen digitale marketing.

Klanten zoeken jou!

Wanneer potentiële klanten actief op zoek zijn naar jouw dienst of product dan wil je gevonden worden. Het grote voordeel van SEA is dat we vooraf kunnen bepalen op welke zoekwoorden jij gevonden wordt. De essentie van het adverteren in zoekmachines is relevantie. Met een goed opgezette SEA campagne bereik je met jouw advertentie (met de juiste boodschap) de juiste doelgroep.

 

Zorg dus dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via zoekmachines zoeken naar jouw dienst of product. Bijkomend voordeel: je betaalt alleen voor daadwerkelijke resultaten, zoals een klik naar jouw website.

Full service SEA consultants

De jarenlange ervaring van onze SEA specialisten maakt ze de aangewezen kandidaten om jouw SEA strategie en SEA campagnes te beheren. Wij helpen adverteerders al sinds de introductie van Google Ads met het inzetten van advertentiecampagnes in zoekmachines. Naast Google Ads verzorgen wij ook Bing Ads voor jouw onderneming.

 

Op zoek naar strategisch advies en een plan van aanpak om met zoekmachine adverteren aan de slag te gaan? Dat regelen we! Zoek je simpelweg een partij die het dagelijkse management van jouw Google of Bing Ads campagnes voor haar rekening kan nemen. Ook dat vinden we leuk! Bovendien bieden we onze SEA consultants interim aan, zodat ze intern in jouw organisatie kunnen meewerken aan een optimaal resultaat.

Hoe wij jou helpen met doeltreffende advertenties

Wij helpen jouw onderneming door advies te leveren over de optimale strategie en inzet van SEA in de volledige online marketing mix. Want zeg nou zelf: een goede display, YouTube of Facebook advertising campagne moet toch ondersteund worden door goede vindbaarheid in zoekmachines?

 

Wij starten altijd met een inventarisatie van de (online) wensen van jouw organisatie. We kijken naar de huidige situatie, doen een zoekwoordanalyse, adviseren over advertentieteksten en landingspagina’s en over het doormeten van resultaat. Aan de hand van een logische en overzichtelijke set-up richten wij vervolgens de campagnes in en zetten deze live.

 

Om jouw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken, gebruiken we meerdere advertentievarianten zoals tekstadvertenties, display advertenties en Responsive Search Ads (RSA). Creatieve, relevante advertenties worden gekoppeld aan de belangrijkste zoekwoorden.

 

Het dagelijks management van de campagnes is waar wij ons onderscheiden. Wij behouden het overzicht, monitoren het succes van de campagnes, het resultaat ervan op de website en optimaliseren zoekwoorden, advertentieteksten en biedingen direct waar dat nodig is. Naast onze wekelijkse belmomenten ontvang je van ons maandelijks een overzichtelijke rapportage afgestemd op jouw wensen.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!