Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden

 

Jouw website vullen met simpelweg een paar relevante zoekwoorden werkt vandaag de dag niet meer. Ook niet wanneer je vol overtuiging alleen de meta titles en descriptions invult.

 

 

Online Marketing Professionals

Hoe beoordeelt Google?

Het algoritme van een zoekmachine focust zich tegenwoordig op de complete inhoud van je website, de relevantie van de content voor de gebruiker én hoe deze gebruiker zich op jouw website gedraagt. Het zoekwoord an sich is dus minder belangrijk geworden en dat is wat ons betreft een goede zaak!

 

Google bijvoorbeeld beoordeelt websites op de volgende 4 waarden:

 

  • Een goed werkend website
  • Een snelle website (korte laadtijd), vooral op mobiel
  • Geen elementen die niet goed werken (bijv. afbeeldingen die niet laden)
  • Bezoekers moeten vinden waar zij naar zoeken

 

Logisch toch? Wij helpen je graag met het analyseren en verbeteren van je website, zodat je (beter) aan deze voorwaarden voldoet.

Full service SEO consultants

Wij hebben alle specialisten onder één dak om jouw website op deze onderdelen te verbeteren. Dit gaat verder dan alleen zoekwoordonderzoek en meta tags. De essentie van zoekmachine optimalisatie (SEO) is dat jouw doelgroep vindt wat hij of zij zoekt op de website. Dat is het belangrijkste voor zowel Google als jouw websitebezoekers. Uiteraard moet je website aan de overige kwaliteitseisen van Google voldoen.

Hoe zorgen wij er voor dat jij wordt gevonden?

Hoe gaat jouw website hoog ranken? Aan de hand van data! Wij analyseren de data van jouw website aan de hand van de belangrijkste kwaliteitseisen van Google. Bovendien onderzoeken wij het (zoek)gedrag van jouw doelgroep.

 

Wij combineren onze kennis van de algoritmes van Google met de voorkeur van jouw bezoekers. Op basis hiervan adviseren wij je over eventuele aanpassingen aan de website. Dit doen wij met een plan van aanpak met concrete acties. Bovendien voeren wij technische verbeteringen door op jouw website, zodat deze voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen van Google.

 

De combinatie van deze factoren, samen met het regelmatig verversen van de content, zorgt dat jouw website de positie in Google krijgt die het verdient. Daarom kun je voor een hoge ranking maar beter zorgen dat je website datgene biedt wat je doelgroep zoekt. Een goede gebruikservaring in combinatie met de juiste content. En daar helpen wij graag bij!

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!