Social media advertising

 

Leadgeneratie via Facebook, opvallen op Pinterest of traffic genereren vanuit Instagram. Social media advertising helpt zowel om je merkbekendheid te vergroten en om leads te generen. Samen met jou bedenken wij toffe campagnes om jouw doelgroep en doelstellingen te bereiken.

Adverteren op social media uitbesteden?

Onze specialisten zijn gespecialiseerd in de uitvoering en strategie van social media advertising. Daarbij hebben wij alle specialisten onder één dak om het meeste uit jouw social media advertenties te halen. Van strategen tot digitale specialisten en van creatieve geesten tot merkspecialisten.

 

Onze specialsiten zijn gecertificeerd voor adverteren op Facebook, Instagram LinkedIn, Snapchat en Pinterest.

Gedreven door creativiteit, gestuurd door data

Wij zijn creatieve geesten, maar wij schieten niet met hagel. Daarom laten wij ons sturen door data om doelstellingen te bereiken.

 

Het mooie van adverteren op social media is dat jij heel specifiek jouw gewenste doelgroepen kan bereiken. Dankzij de perfecte targeting van social media, kunnen wij de advertenties doeltreffend als een scherpschutter afvuren op jouw doelgroep. De verzamelde data gebruiken wij weer om soortgelijke mensen te vinden. Zo bouwen wij bereik, leads en traffic naar jouw site continu uit.

Hoe wij jou helpen?

Naast onze strategie en creativiteit, zorgen wij voor continuïteit. Onze specialisten zorgen voor het dagelijks management van de campagnes. Wij behouden het overzicht, monitoren het succes van de campagnes, wij doen diverse A/B testen, het resultaat ervan optimaliseren wij op basis van concrete data. Wat goed werkt bouwen wij uit, wat minder werkt stoppen wij mee.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!