Social media management

 

Praat jij alleen over jezelf? Negeer je mensen als ze iets aan je vragen? En herhaal je vaak hetzelfde verhaal? Nee toch? De meeste bedrijven doen dit wel op social media. Wees sociaal en bereik je doelgroep. Hoe? Met onze unieke gouden formule!

Succes op social media door data

Mythes over de legende van de ‘Heilige Graal’ gaan al duizenden jaren rond. De ‘Heilige Graal’ van het digitale tijdperk bezit jij zelf. Namelijk social data.

 

Dit digitale goud is waardevolle data uit social media, waaruit jij met succes klantgericht content kunt schrijven. Het geeft antwoord op wat, hoe en wanneer jij je doelgroep kunt bereiken. En weet jij waar jouw concurrenten goed op scoren? Wij wel!

Tijd om jouw digitale goud te mijnen

Onze social specialisten geven jouw unieke inzichten en strategisch advies vanuit jouw social data, waardoor jij kunt groeien in social medialand. Luister naar de wensen en behoeften van je doelgroep aan de hand van data-analyses. Deze data is input voor een krachtige strategie die wij samen met jou uitwerken.

 

De kers op de taart is een overzichtelijke contentkalender, waarmee wij zorgen dat jij structuur hebt en consistentie krijgt. Deze drie-eenheid (strategie, data en structuur) zorgt ervoor dat jij je doelgroep bereikt.

 

Dankzij deze formule hebben wij o.a. voor internationale spreker Christian Kromme 800.000 mensen bereikt met 1 organische post.

Begin met ‘social listening’

Waarschijnlijk spendeer jij (of een stagiaire) veel tijd in social media, maar weet je niet wat effectief is. Dat is zonde.

 

Het succes van social data is dat je enorm klantgericht content kan schrijven. Data vertelt veel wat je doelgroep wil. Wat werkt en wat niet. Zowel bij jouw als bij jouw concurrenten. En dat is precies waarom jij een data-gedreven focus moet hebben op sociale media.

 

Wil jij jouw digitale goud hebben? En luisteren naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep? Dan staan onze specialisten voor je klaar.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!