Website design en development

 

Een snelle en gebruiksvriendelijke website met een uniek design? Ons team heeft veel praktijkervaring in web development. Maak van jouw bezoekers klanten!

 

Een goed webdesign zorgt ervoor dat bezoekers makkelijk hun weg vinden op jouw website. Design is daarom minstens zo belangrijk als het hebben van een technisch goed werkende website.

Mobile-friendly websites krijgen hogere positie in Google

Wist je dat tegenwoordig 60-70% van de mensen websites bezoeken via hun mobiel. Plus websites die snel zijn én goed worden weergegeven op mobiele devices krijgen de voorkeur in zoekmachines. Dit betekent dat jouw organisatie met een mobile-friendly website een streepje voor heeft op de concurrentie.

 

Daarom is het belangrijk dat jouw organisatie overal aanwezig en zichtbaar is. Onze developers ontwerpen altijd vanuit de gedachte ‘mobile-first’. Dit zorgt voor een prettige gebruikerservaring van jouw bezoekers op alle apparaten.

 

Door in het ontwerpproces al rekening te houden met het design en laadsnelheid, wordt jouw website altijd en overal optimaal getoond. Deze factor is ook erg belangrijk voor je ranking in de zoekmachines.

Hoe wij jou helpen

Bij Buro Digitaal werken we niet met standaard templates! Wij zorgen ervoor dat jij je duidelijk onderscheidt van je concurrenten. Maximale gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interactie zijn randvoorwaardelijk in onze ontwerpen. Bovendien gaan onze designers altijd “the extra mile” om het design van jouw website echt uniek te maken.

 

Kort samengevat: Onze klanten gaan voor een snelle en gebruiksvriendelijke website met een uniek design. Prettig voor jouw bezoekers, en voor de ranking van jouw website! Jouw website wordt daarmee méér dan alleen een digitaal visitekaartje. Het fungeert als de volgende digitale stap van jouw organisatie.

Heb jij een mooie uitdaging voor ons?

 

 

Say hi!