Buro Digitaal ontmoet Business Club N.V.

 

Ons creatieve brein Martin had de eer om in Insights te vertellen over Buro Digitaal.  In dit magazine van de Business Club N.V. blikte hij o.a. terug op De Bedrijvenproeverij!

 

‘Als nieuwelingen vonden wij De Bedrijvenproeverij een leuke eerste kennismaking met de Business Club N.V. Tijdens deze avond hebben wij ondernemers laten proeven van ons digitale ambacht!

 

Wij vertelden ondernemers over het belang van een sterk merk, een goede website en perfecte online vindbaarheid. Én uiteraard hebben wij een aantal mooie projecten laten zien waar wij trots op zijn! Onze twee sessies waren drukbezocht met leuke en enthousiaste mensen! Erg leuk om via deze weg andere ondernemers te ontmoeten.’

 

Wie zijn Buro Digitaal?

 

Buro Digitaal is een verzameling van digitale specialisten (ondernemers) die onder één dak samenwerken. Met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende expertises:

  • Razendsnelle, mobielvriendelijke websites
  • Data-driven online marketing
  • Branding

Echte specialisten, ieder op zijn eigen expertise, maar tegelijkertijd voor jou één aanspreekpunt voor alle digitale vraagstukken. Wij zijn Buro Digitaal!

 

Deze editie van Insights kun je hier lezen.