Afstuderen als front-end developer bij Buro Digitaal!

 

Zoek jij een toffe plek om af te studeren als front-end developer voor jouw mbo-studie of hbo-studie? Word jij enthousiast van een jonge en dynamische club, waar je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt? Dan pas je perfect bij ons!

 

Wie zijn wij?

 

Buro Digitaal is hét online bureau voor MKB Nederland. Bij ons zitten de beste mensen op hun eigen specialisme, maar tegelijkertijd zijn wij voor de klant één aanspreekpunt voor alle digitale vraagstukken. Wij zijn experts op het gebied van het creëren van een sterk merk, het designen en ontwikkelen van technisch perfecte websites en uitstekende online vindbaarheid.

 

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van merkstrategie, het bouwen van websites, digitale marketing en online advertising campagnes. Deze ervaring zetten wij met veel plezier in voor onze klanten. Bovendien leren wij jou graag de kneepjes van het vak, want wij vinden: sharing is caring!

 

Interessant voor jou

 

Wij bieden jou een relaxte werksfeer en korte communicatielijnen binnen een professionele organisatie. Een uitdagende opdracht met een marktconforme stagevergoeding. Samenwerking met ervaren professionals en een vaste stagebegeleider die je de fijne kneepjes van het developmentvak leert. Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor zelfontwikkeling en wij coachen je hierbij.

 

Bij Buro Digitaal werk je tussen ondernemers en met toffe klanten. Dit geeft jou de mogelijkheid om een relevant netwerk op te bouwen voor na je studie, of misschien wel een mooie baan!

 

Jouw profiel

  • Je zoekt een leuke plek om af te studeren als front-end developer.
  • Je wilt je technische skills verder ontwikkelen binnen een interessant project.
  • Je kunt goed zelfstandig werken.
  • Je vindt het leuk om bij gesprekken met de klant aan te haken en jouw input te leveren.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met semantische HTML, (S)CSS, JavaScript en PHP. Ervaring met Twig is mooi meegenomen.
  • Je hebt kennis van programma’s als Git, Sketch en Gulp/Webpack.
  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden.

 

Interesse?

Neem contact op met Martin Molenaar via [email protected] of bel 06 28 55 47 79.