SEO zoekmachine optimalisatie

 

Bovenaan in Google: dat wil toch iedereen?

 

Wij combineren onze kennis van de algoritmes van Google met de voorkeuren van de bezoekers van jouw website. Op basis hiervan adviseren wij over aanpassingen op jouw website. En het mooie is dat Buro Digitaal dit advies meteen in de praktijk brengt.

Wij zorgen ervoor dat jouw website de positie in Google krijgt die het verdient.

We verbeteren de webcopy en vergroten de “autoriteit” van jouw website. Dit doen we door meer kwalitatieve inkomende links vanaf andere websites te realiseren. En door op YouTube (de één-na-grootste zoekmachine ter wereld!) een plek voor jouw bedrijf te claimen en hier goed vindbaar te zijn.

 

Bovendien voeren we technische verbeteringen door op jouw website, zodat Google jouw website makkelijk kan ‘spideren’. Het gaat hierbij om het automatisch ‘lezen’ van de structuur en de losse webpagina’s van jouw website door Google. Op basis hiervan bepaalt Google namelijk waar jouw website over gaat en in hoeverre deze relevant is voor bezoekers.

 

De combinatie van deze factoren, samen met het regelmatig verversen van de content, zorgt dat jouw website de positie in Google krijgt die het verdient!

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?