Buro Digitaal
Aanjagers van digitale vooruitgang.

 

 

Een nieuw product of dienst introduceren? Jouw digitale dienstverlening verbeteren? Buro Digitaal is dé regisseur voor digitale vooruitgang.

Wij leveren strategische en creatieve denkkracht én operationele mankracht.

 

Denkende uitvoerders en uitvoerende denkers. In de juiste balans.

Anders dan je standaard digitale bureau

Buro Digitaal is een netwerk van digitale professionals. Dat maakt ons snel inzetbaar en flexibel. Het zorgt er namelijk voor dat we eenvoudig kunnen op- en afschalen qua benodigde expertises.

 

Vandaag de dag werken we, verspreid over heel Nederland, in ons netwerk intensief samen met ruim 40 zelfstandige ondernemers en freelance digitale professionals.

Netwerk

van ondernemers én freelance digital professionals

Strategische en creatieve denkkracht én operationele mankracht

Make your next digital move

Door onze brede ervaring dringen we snel door tot de kern van digitale vraagstukken. Als aanjagers van digitale verandering zorgen we ervoor dat plannen ook daadwerkelijk ten uitvoer worden gebracht. We ondersteunen bij het zetten van concrete stappen in de juiste richting en brengen de plannen daadwerkelijk ten uitvoer.

 

Op zoek naar capaciteit of specifieke digitale kennis? Korte of langdurige vervanging nog? Wij bieden maatwerk op elke digitale uitdaging. Of het nu gaat om een losse specialist om een project vlot te trekken, een volledig team van digitaal specialisten of om een hybride samenwerking tussen Buro Digitaal en jouw organisatie.

 

We zijn gewend om samen te werken. Onderling en met de teams van onze klanten. Wij leveren precies de vakmensen die nodig zijn voor jouw digitale uitdaging. Niet minder en zeker ook niet meer dan nodig. Wij maken zaken namelijk niet onnodig complex.

Deze organisaties hebben wij geholpen bij hun volgende digitale stap

Versterking is welkom!

 

Heb jij een bewezen track record op het gebied van digitale vraagstukken en ben je op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met collega-ondernemers?

 

Neem contact met ons op