Online vindbaarheid door gerichte content.

Het bedrijf

 

Creatieve Dagbesteding biedt haar cliënten via diverse (online) cursussen dagbesteding in creatieve zin aan. Door te tekenen, te schilderen en te kleuren zijn mensen gemakkelijker in staat om te ontladen van negatieve emoties en blokkades. En weer positiever te denken.

 

De programma’s van Creatieve Dagbesteding zijn 24/7 online toegankelijk en zowel door particulieren als door bedrijven en gemeenten te gebruiken.

 

De uitdaging

 

Halverwege 2016 werd de wens uitgesproken om een volledig nieuwe website te ontwikkelen. Doel was om een platform te ontwikkelen waarop zowel de particuliere als zakelijke klant uitstekend bediend kan worden. Buro Digitaal kreeg de opdracht om de nieuwe website te ontwikkelen en te zorgen voor nieuwe content die SEO-technisch optimaal was.

De aanpak

 

Buro Digitaal heeft dit traject vanaf de basis aangepakt. In een aantal workshops is met de klant de structuur van de nieuwe website bepaald. Vervolgens is Buro Digitaal gestart met het design van de website en is de technische ontwikkeling uitgevoerd.

 

Parallel hieraan is de SEO-specialist van Buro Digitaal gestart met het creëren van de nieuwe content voor de website. Dit aan de hand van een aantal interviews met de klant. Bovendien heeft de SEO-afdeling van Buro Digitaal alle metatitels en metadescriptions van de website opgesteld. Dit om de vindbaarheid in Google zo optimaal mogelijk te maken.

De samenwerking tussen Creatieve Dagbesteding en Buro Digitaal is een super gave creatieve explosie! Wat ons betreft op naar nog veel meer mooie ontwikkelingen in onze samenwerking.

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?

Panenqa

Merkstrategie, Design, Development, Online Marketing

Begeleiding van A - Z bij het in de markt zetten van nieuw businessconcept.

Qualogy

Merkstrategie, Implementatie, Projectmanagement

Frisse nieuwe identiteit voor ICT-dienstverlener.

Tekenwijzer

Digitale strategie, Design, Bouw, Online Marketing, Optimalisatie

Doorontwikkeling website en integratie betaalsysteem.

Boerderijcamping De Linderbeek

Online video

Het Linderbeek vakantiegevoel in beeld.