Begeleiding onderscheidend merkconcept, de ontwikkeling van een verrassende visuele identiteit en nieuwe website.

 

Port Privacy: complexe regelgeving praktisch maken

 

Port Privacy is een nieuwe ster aan het firmament op het gebied van wet- en regelgeving rondom Privacy. Het bedrijf richt zich specifiek op de implementatie van de GDPR / AVG: de EU-wetgeving vanaf medio 2018. Port Privacy combineert juridisch advies met organisatieadvies en is daardoor in staat om complexe regelgeving praktisch te maken.

Van merkconcept naar basishuisstijl

 

In een aantal strategische sessies zijn we op zoek gegaan naar de essentie van het merk Port Privacy. Belangrijke referentiepunten uit de positionering waren “Autoriteit”, “Rotterdams” en “Haven”. Op basis hiervan heeft Buro Digitaal een visuele identiteit ontwikkeld.

 

Poseidon, de mythologische god van de zee, heeft een belangrijke plek gekregen in het logo en de vormentaal. Onze inspiratiebron hiervoor was de toepassing van Vrouwe Justitia als icoon voor de rechtspraak. Het Rotterdamse en de bedrijvigheid in de haven komt onder andere nadrukkelijk terug in de fotografie.

Ontwikkeling huisstijlmiddelen

 

Aan de hand van de basishuisstijl hebben we de belangrijkste communicatiemiddelen voor Port Privacy ontwikkeld. Denk hierbij aan briefpapier, een visitekaartje, een PowerPointpresentatie en diverse sjablonen voor onder andere het opstellen van brieven, rapporten en offertes.

 

 

Webdesign en webdevelopment

 

We hebben een volledige maatwerkwebsite ontworpen en ontwikkeld voor Port Privacy. Het merkconcept staat hierin centraal. Het ontwerp is bovendien direct herkenbaar voor de belangrijkste doelgroepen en sterk onderscheidend ten opzichte van de belangrijkste concurrenten. Het design hebben wij omgezet naar de nieuwste webtechnieken en gekoppeld aan een WordPress backend. Uiteraard is de website volledig responsive.

Goede service en verstand van zaken. Wij zijn erg content met onze nieuwe huisstijl en prachtige website. Buro Digitaal bedankt!

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?

Creatieve Dagbesteding

Digitale Strategie, Webdesign, Webdevelopment, Content, SEO

Verbeterde online vindbaarheid door gerichte content.

Qualogy

Merkstrategie, Implementatie, Projectmanagement

Frisse nieuwe identiteit voor ICT-dienstverlener.

Tekenwijzer

Digitale strategie, Design, Bouw, Online Marketing, Optimalisatie

Doorontwikkeling website en integratie betaalsysteem.

Dosas

Digitale routekaart, Ontwerp logo

Digitale roadmap en logo redesign voor internationale start-up.