Een rustgevende website en goede online vindbaarheid voor Psychologiepraktijk Bolt.

Het bedrijf.

 

Psychologiepraktijk Bolt is een kleinschalige praktijk gespecialiseerd in psychodynamische behandelvormen. Patiënten kunnen zonder verwijzing van een huisarts terecht bij Psychologiepraktijk Bolt. Ook voor patiënten met een kleiner budget is er ruimte. De behandeltarieven zijn hierop aangepast.

De uitdaging.

 

De oude website van Psychologiepraktijk Bolt was slecht vindbaar in Google. Online wisten mensen niet of nauwelijks de weg te vinden naar de website.

 

Bovendien voldeed de uitstraling van de website niet langer aan de ontwikkeling die de praktijk de laatste jaren had doorgemaakt.

De aanpak.

 

Buro Digitaal is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen, die past bij de uitgesproken visie en groeiambities van de praktijk. Met de focus op vindbaarheid hebben we een nieuwe domeinnaam bepaald en een heldere navigatie- en paginastructuur opgezet.

 

De favoriete kleur van de eigenaresse vormt de basiskleur van het nieuwe webdesign. In combinatie met alledaagse (detail)foto’s zorgt dit voor een rustige en toegankelijke uitstraling.

 

Met het oog op vindbaarheid in Google hebben we Psychologiepraktijk Bolt begeleid bij het kiezen en creëren van de juiste content. Door een eenvoudig CMS en een modulair design is de website bovendien gemakkelijk te beheren..

Buro Digitaal heeft voor ons de nieuwe website ontworpen en gebouwd. Zij begrepen direct welke uitstraling wij zochten en wat belangrijk is voor ons. Alles verliep heel soepel en voordat wij het wisten stond onze professionele website online!

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?

Panenqa

Merkstrategie, Design, Development, Online Marketing

Begeleiding van A - Z bij het in de markt zetten van nieuw businessconcept.

Creatieve Dagbesteding

Digitale Strategie, Webdesign, Webdevelopment, Content, SEO

Verbeterde online vindbaarheid door gerichte content.

Qualogy

Merkstrategie, Implementatie, Projectmanagement

Frisse nieuwe identiteit voor ICT-dienstverlener.

Boerderijcamping De Linderbeek

Online video

Het Linderbeek vakantiegevoel in beeld.