Tekenwijzer, dé online tekentherapeut van Nederland.

Het bedrijf.

 

Tekenwijzer is community voor online tekencursussen, schildercursussen en workshops. Op therapeutische basis stimuleert Tekenwijzer de creativiteit van mensen. Dit met als doel gelukkiger in het leven te staan.

De uitdaging.

 

Na ruim twee jaar werd het voor Tekenwijzer tijd voor een nieuwe, meer toekomstbestendige stap. Hiervoor moest vooral het betalende klantenbestand fors toenemen.

 

De online uitstraling moest professioneler en de nieuwe website moest makkelijker te beheren zijn.

De aanpak.

 

Met Tekenwijzer zijn wij eerst een uitgebreid inventarisatietraject ingegaan. We hebben hierin alle wensen en behoeften geanalyseerd. En zijn gekomen tot een heldere digitale strategie.

 

De prioriteit lag bij de doorontwikkeling van de huidige website. Hiervoor is een nieuw concept ontwikkeld met aandacht voor moderne vormgeving en gebruiksvriendelijke navigatie. De nieuwe website bevat verder een geïntegreerd betaalsysteem en een eenvoudig back-end systeem. Hierin worden alle klantaccounts en betalingen gemonitord en beheerd.

 

Qua webdesign en user interface is de ideale balans gezocht tussen enerzijds persoonlijk en anderzijds commercieel. Door inzet van SEO hebben we ervoor gezorgd dat Tekenwijzer beter vindbaar werd in Google.

 

En met resultaat! Het aantal betalende klanten in de eerste maanden na livegang vertienvoudigd.

Goede ideeën, creativiteit in lay-out en de ontwikkeling op alle vlakken online, worden snel, krachtig en adequaat uitgevoerd. Advies voor marketing, social media en aandacht voor de persoonlijke uitstraling worden op waarde geschat.

Overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen?

Creatieve Dagbesteding

Digitale Strategie, Webdesign, Webdevelopment, Content, SEO

Verbeterde online vindbaarheid door gerichte content.

Qualogy

Merkstrategie, Implementatie, Projectmanagement

Frisse nieuwe identiteit voor ICT-dienstverlener.

Psychologiepraktijk Bolt

Design, Bouw, Online Marketing

Rustgevende website en online vindbaarheid.

Boerderijcamping De Linderbeek

Online video

Het Linderbeek vakantiegevoel in beeld.